Świat jednocześnie tak bliski i tak daleki rzeczywistości...
Administrator
Witam wszystkich w grze Virtual World!
Gra powstała 6 marca 2010 r. Jest to rpg z serii gier "Play by forum". Gracz tworzy swoją postać, stara się by zawierała unikalne cechy charakteru i jedyny w swoim rodzaju rys historyczny. Przynajmniej do tego powinien dążyć. Mogę w zasadzie tak pisać bez końca.. jednak nie da się ukryć, że to są rzeczy dla was mało ważne. Przejdę zatem do głównej treści tego posta.
O czym gra?
A więc czas akcji jest czasem rzeczywistym. Co to znaczy? Jeśli w kalendarzu masz 21 kwiecień 2010 r. w grze także obowiązuje ta data. Następnie miejscem akcji jest urocze miasto królów - Kraków. Co do państwa to już chyba pisać nie muszę ^^. W grze udostępnione są posady oraz szkoła, a gdzie się dostaniesz, zależy od tego w jakim wieku jest Twoja postać.
Jeśli tworzysz postać dorosłą, tzn. ma powyżej 18 lat wybierasz dla niej pracę. Każdy zawód jest związany z pełnionymi przez Twą postać odpowiednimi funkcjami, które są do wglądu w jakimś tam dziale na forum.. zapomniałem w jakim dziale;p gdzieś w administracji ^^. W każdym bądź razie starałem się, by każdy miał pewne zadania do spełnienia na forum (Odpowiednie do swojej pracy) i nie nudził się. Ale tego obiecać nie mogę. Wszystko zależy od waszej popularności na forum, kreatywności i chęci pisania.
Pora kończyć te wywody. Mniemam, że gra przypadnie do gustu wielu użytkownikom internetu i zapalonym graczom gier RPG.
Życzę udanej gry i pozdrawiam,
Mistrz Gry i jej twórca.